Translate

nedjelja, 21. rujna 2014.

Flormar facial peel off mask - sa penthenolom i aloe verom

Flormar peel off masku imam već dugo vrijeme i dosta puta sam zaboravila da ju imam jer sa svim njegujućim maskama potpuno zaboravim na one peel off. Kupila sam ju u Kozmu za oko 25 kn (5 kn gore, dolje) bilo je davno pa se ne sjećam točno. U to vrijeme sam bila oduševljena tako velikim pakiranjem peel off maske i činjenicom da je jednostavna i za sve tipove kože. Nisam ju više viđala po Kozmu ali sad su otvoreni Flormar dućani pa možda ih ima tamo, evo njihove stranice za više proizvoda --->FLORMAR

Proizvođač o proizvodu:

" osvježava i hladi, vraća prirodnu hidrataciju koži"
" koristiti na pred očišćenoj koži, u tankom sloju izbjegavajući područje oko očiju, usana i   linije kose. Ostaviti da se osuši u potpunosti 15-20 min i skidati od rubova prema centru "
" ostatke maske isprati u mlakoj vodi. Koža će biti svježa, glatka i podatna "
Moja iskustva:
Maska se nalazi u tubi pa ju je lako aplicirati. Količine 150 ml. Tekstura je gusta i gelasta, boja nježna tirkizna. Miris je nježan sa notom alkoholnog mirisa. Alkohol se može naći, u raznim vrstama, u sastojcima. 
Sastojci nisu najbolji ali dobra stvar je da je alantoin na trećem mjestu a on pomaže regeneraciji kože.
Ja sam ovu masku koristila kada sam vidla da mi je područje oko nosa i t-zone puno crnih komedona tj otvorenih komedona. 


Ova maska vam ih neće skroz izvaditi, kao niti jedna druga (ako je tko naišo na takvu, obavezno neka javi :D) ali će smanjiti njihovu vidljivost. Lako se razmazuje po licu, ja ju skidam kad pod prstima ne osjećam da je mokra ili kada već vidim da se i sama počela skidati. Jako se dobro skida, možete ju razvlačit do mile volje nakon guljenja. Neće vas isušiti niti iritirati osim ako vam jako smeta alkohol.


Sve u svemu ova maska je dobra za imati pri ruci jer je dobar omjer cijene, kvalitete i količine. Kao što sam već rekla ne koristim ju često, ali ovisno o vrsti kože, ja bih rekla da ju je najbolje koristiti najviše jednom u 10 dana (osim ako niste uopće osjetljivi, onda može više puta). Ako vas zabrinjava rok trajanja, on je jako dug. Ja sam ju kupila prije oko 2 godine, a krajnji rok trajanja je 2017. godine. I da, ima parabene...ah šta se tu može (može se naći neka bez :)



Da li vas zanima Flormar preparativa? 

Jeste li naišli na neke peel off maske koje daju dobre rezultate?

4 komentara:

  1. meni je super peel off maska od Avona ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj ima tolko stvari iz Avona koje zelim probat ali nikako da mi dođe prilika.

      Izbriši
  2. To je bilo pred 2 godine O.O ...mislim da sam bila s tobom kad smo ju kupovale?
    Uglavnom, mene Flormar sve više interesira što se tiče dekorative (imali su, ili još možda uvijek imaju 50% off na pola stvari u evenju molu). I isto su iz Turske kao i Golden Rose. Počinju mi se sviđati! :D
    a ova maska se čini zanimljiva iako ja ne ljubim baš se peel off, neznam zašto...nisam valjda našla pravu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da bila si samnom. Većina peel off maska nije baš nešto tj ne radi što piše pa treba više njih isprobati da bi se našla neka dobra. Ili pogledaš neke recenzije ;)

      Izbriši

Hvala na čitanju posta, svaki komentar je dobrodošao :)