Translate

petak, 12. rujna 2014.

New in #3 - svašta pomalo

Danas vam donosim New in u kojemu će biti kozmetike podijeljene po dijelovima tijela koje njegujete, ako to ima smisla :DD Prvo počinjem s kosom. 



Stvari kojih najviše imam i koristim u mojoj kupaonici su preparativa za kosu i lice. 

Jednostavno mislim da je to, kad se radi o meni, ono "kritično" moglo bih se reći i zahtjeva više pažnje. 




Pa sam zato prvo kupila Loreal Elseve Extraodinary oil za sve vrste kose, i došla sam u priliku da kupim i verziju za obojanu kosu. E sada, više ću u recenziji u kojoj ću usporediti ove dvije vrste i iskazati moje dojmove. Jedino što ću reći da je jako diskutabilan proizvod.


 Zatim nešto što kupujem svaki mjesec, ili si napravim zalihe ako imam priliku, je crvena boja za kosu. 





U ovom slučaju sam uhvatila popust i kupila Schwarzkopf Brilliance intensiv color creme (nijansa 842, kašmir crvena) koja je bila moja prva ljubav. Ali kako sam se ja zaljubila u ovu boju, cijena se digla za 15 kn i nisam ju više kupovala. Zato sam sretna kaj sam naišla na "good deal". 





Tuširalice, koje kupujem moglo bih se reći tjedno, su ovaj put Radox Burst milk and berries i Balea gel za tuširanje sa marakujom. Nisam viđala ovaj Balein u Hrvatskoj ali nisam sigurna, svejedno miris istog je odličan i blage je ljubičaste boje kao i pakiranje. Preslatko :D  

Došli smo do lica. Tražila sam neku okoočnu kremu i svidjela mi se Ziaja goat's milk eye cream, i tek sam kasnije skužila da bi to možda bila preagresivna okoočna krema za mojih 19 godina, pa ju možda proslijedim mami, ali vidjet ćemo. Na pakiranju piše wrinkle prevention pa sam mislila da je to za nešto mlađe ljude. Neutrogena oil free face wash mi je u favoritima, napisat ću recenziju jer mi je ovo već druga bočica. Jednostavan, a dobar. 
Dove maximum protection, sa narom i mirisom verbene, sam uzela za neke dane kada mislim da ću biti jako dugo izvan kuće i dosta se uznojiti, pa da budem sigurna. Iako njegovi sastojci su me odbijali, ali očito je zato toliko snažan. Između mojih omiljenih anti-perspiranta u stiku (Dove, Rexona) mislila sam bilo bi zgodno da imam neki za one dane kada sam doma i sjedim i ljenčarim po cijeli dan. Neki prirodan bez aluminija, a da ima neku malu zaštitu od neugodnih mirisa pa sam uzela Alverde deo roll on Soft sa aloe verom. Inače mi svi dezodoransi koji su u spreju, nevažno koji proizvođač, probiju znoj/miris znoja, pa ih nikad niti ne kupujem ako trebam da mi traju 9h i više. 

Na kraju smo došli na oči. Ne znam zašto sam samo kupila dekorativnu kozmetiku za oči ali eto. 

Prvo moje omiljene povoljne Essence maskare Multiaction, ovog puta sam ju uzela i u verziji Blackest black kada se poželim da su mi trepavice više istaknute. 
Inače imam problema da mi se maskara preslika sa vrhova trepavica na područje malo ispod obrva, jer su mi trepavice duge i dodiruju mi to područje. Kod Essence multiaction maskare to nisam primjetila na dnevnoj razini, jedino ponekad kada ju jakooo dugooo nosim 12 h ili više (ne znam točno, možda kada mi se kapci više zamaste). Zatim sam uzela 3 njihove olovke za oči, klasika crna i zlatno smeđa. Za ovu morsko plavu mislim da je nova u postavi ali nisam sigurna. Možda mi je evo tek sad zapela za oko, baš je predivna. I nešto novo što me oduševilo je Catrice mono sjenilo za oči. Kada sam probala tester nisam mogla vjerovat koliko je pigmentirano i jako jako crno. Nemam puno baš crnih sjenila pa sam morala uzeti ovo. Još jedna dobra stvar je da je 95% mat. Da upravo to. Ovih 5 % ostavljam jer se vidi, kada pogledate pakiranje, ne toliko puno šljokica, a kada zapravo vidite boju na swatchu onda skoro pa ništa. Još ću ga testirati. I na samom kraju Maybelline color tattoo Pink Gold. Mislim da sam jedna među rijetkima koja nema niti jedan color tattoo pa sam ga morala uzet. Jedva čekam vidjeti kako će se iskazati.




Što vas je zadnje oduševilo od kozmetike?

Broj komentara: 8:

  1. Wrinkle prevention znaci prevencija bora. Ocito za starije.
    Ne znam, odvojeno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ali nisam vidla jer je pisalo sa strane pakiranja. Neke su kreme namijenjene za prevenciju bora, tako da ih spriječi da se pojave ili uspore njihovo pojavljivanje, a neke da smanje njihovu vidljivost. Mislila sam da je to ovo prvo po tome značenju.

      Izbriši
  2. Lijepe korisne stvarčice! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. sto se tice intenzivne crvene, a jeftine, probaj sa wellom! :) mama ju koristi i zadovoljna je. Dobra joj je bila i vatreno crvena od Garniera

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam od welle onu svjetliju prije, ali mi se isprala u narančastu ( inače mi je pepeljasto plava kosa) a od garniera sam koristila i zadovoljna sam. Ali sam uzela Crno crvenu u strahu da mi ne izblijedi u narančastu. Wellu ću probat pomiješat onu tamniju i svijetliju nijansu pa će mozda ispast neka zanimljiva :D

      Izbriši
  4. obožavam sve Baleine gelove za tuširanje skoro, uvijek me ambalaža osvoji :D
    super stvari :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina za ambalažu. Ja sam oduševljena blago ljubičastom bojom samog gela za tuširanje, kakvi su mi i zidovi sobe :D

      Izbriši

Hvala na čitanju posta, svaki komentar je dobrodošao :)