Translate

subota, 22. studenoga 2014.

New In #4


Kako sam već prije par tjedana imala pripremljeni novi new in i nikako ga nisam uspjela objaviti, došli su na red novi proizvodi, većinu sam već isprobala i nije imalo smisla objavljivat. Prije par dana sam išla u novu kupovinu po neke svakodnevne proizvode, a uzela sam i neke koje sam već neko vrijeme imala na oku.

Pa da krenemo....

Već sam dugo vremena željela Cattier Young care gel kremu koja je u potpunosti prirodna i to me oduševilo, jednostavno sam ju morala imati i dugo sam čekala da mi dođe. Isto tako i SOS Miracle višenamjenski balzam za kožu koji se može koristiti za akne jer djeluje antibakterijski i antivirusno, inače je hrvatski proizvod Lavare.
Zatim Alverde proizvodi koji su mi bili zanimljivi a to su redom: Maximize volume lashes maskara (koja je nova u postavi, i najskuplja u ponudi alverde maskara), Clear piling/maska za koju sam čula dobre stvari i stvarno je povoljna, Tonik divlja ruža za suhu kožu (lijepi hidratantni sastojci su me osvojili, a kada mi sfali micelarne neki običan tonik je dobar za skinuti šminku prije dodatnog umivanja), Odstranjivač vodotopljive šminke oko očiju (trebala sam nešto što nije micelarna za skidanje s očiju jer mi se brzo trošila, a da mi njeguje područje oko očiju).

Malo šampona za kosu nikad nije na odmet pa sam ovaj put odabrala: Alverde šampon za suhu kosu (imala sam ga prije i sasvim je dobar i nježan), Schauma kids šampon za djevojčice :D ima i za male dječake samo napominjem haha (već sam potrošila jednu bočicu i svidio mi se i možda se nađe u favoritima...vidjet ćemo).
I sada umivalice: Terra naturi umivalica od manga i aloe vere (odlična i mora ju imati svako jer je nježna i možete oprati lice 10 puta na dan s njom i neće isušiti), Balea piling za lice malina (nježan i njegujući piling po vrlo niskoj cijeni, stvarno kvalitetnim sastojcima) & Ziaja kakao maslac krema za ruke (volim ziajine gelove za tuširanje, pa pretpostavljam da je krema isto dobra, za sada odlično miriši) 

Ako želite neku recenziju možete predložiti u komentaru, jeste li imali iskustva sa nekim od proizvoda?

Broj komentara: 12:

  1. Isprobala sam Balea piling, meni je odličan. Voljela bih vidjeti recenziju Ziaja kakao maslaca, već se neko vrijeme dvoumim oko kupnje. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Može za Ziaju će biti recenzija, a možda se nađe u favoritima, vidjet ćemo :DD

      Izbriši
  2. Super stvarčice, neke od njih i ja planiram kupiti u skorijem odlasku Dm-u :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Većina ovih proizvoda je dosta povoljna i kvalitetna. Nadam da ćeš obaviti kupnju koju nećeš požaliti, svi znamo kako je to ali isto tako i kada kupimo nešto što nas oduševi :)

      Izbriši
  3. Voljela bih čuti dojmove o Maximize volume lashes maskari :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno jedva čekam da ju isprobam jer nisam baš viđala neke recenzije za alverde maskare tako da se nadam da nisam pogriješila.

      Izbriši
  4. wooow cattier i sos lavare <3 jedva cekam dojmove!!

    OdgovoriIzbriši
  5. morat ću isprobat ovu terra naturi umivalicu :) sad si me zaintrigirala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha super ne bih preporucila umivat se 10 puta na dan ali mogu reci da se ja navecer umijem dva puta ili/i ponekad tri i ne isusi me.

      Izbriši
  6. imam suhu kožu,baš me zanima taj tonik od ruže :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nemam suhu kozu tako da nisam bas mjerodavna ali u smislu da mi hidratizira nakon agresivnih tretmana za akne, to mogu usporediti. Iako imam masnu/mjesovitu kozu, ne odgovaraju mi tonici koji su agresivni.

      Izbriši

Hvala na čitanju posta, svaki komentar je dobrodošao :)