Translate

srijeda, 11. veljače 2015.

Cien Volume Maskara

Danas je na redu najjeftinija maskara koju sam probala, a to je Cien Volume Maskara. Za one koji ne znaju Cien je marka koju možete naći u Lidl prodajnim lancima. Znam da neki nemaju pristup Lidl trgovinama, ali ako se nađete u blizini, definitivno ju posjetite iz puno različitih razloga :D 
Znači Cien Volume maskara se nalazi u jednostavnom crno-bijelom pakiranju na kojem je pokazan izgled četkice. Cijena joj je 14kn i količinski dobivate 10ml proizvoda što je dosta dobro.

Dobre strane:

Na aplikatoru ostaje malo maskare koju uz pomoć guste četkice možete vrlo lijepo rasporediti po svim trepavicama, četkica odlično razdvaja trepavice, ne gruda se, čak do 3-4 slojeva možete ić bez grudanja, tekstura je srednje gustoće možda malo na rijeđu stranu, vrlo je povoljne cijene, ne trusi se vidljivo.
Loše strane:
Miris je malo čudan, ali ishlapi odmah, i ne održava baš zavijene trepavice kada stavljate više od jednog sloja (za one koji nemaju prirodno zavijene trepavice) ne daje baš volumen nego više duljinu trepavica.

Evo kako izgleda (oprostite na mojim ogromnim porama :D):



Zaključak: Maskara je super za cijenu i količinu, preporučujem onima koji nisu pri lovi, ocjena s obzirom na cijenu i sve ostalo je 4/5.


Jeste li isprobali koje Cien proizvode?

4 komentara:

  1. Krasne oči imaš. :D Inače se maskara čini totalno oke, vrijedi probati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj hvala :). Da, maskara je ful jeftina i da ti ne odgovara, vrijedi isprobati :D

      Izbriši
  2. Koje očiiiiiiiiiiiiiiii wohooooooo :D Maskaru probala, više mi je kao za svaki dan :) Odnos cijene i proizvoda vrh :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta, svaki komentar je dobrodošao :)