Translate

nedjelja, 22. veljače 2015.

Lip balm med i propolis by Kozmo



Već sam puno puta prolazila Kozmo drogerijama sa zanimanjem za proizvode s njihovim potpisom. Prije sam isprobala masku za lice sa zelenom glinom i maslinovim uljem i mogu reći da mi se svidjela pa sam ju kupila još nekoliko puta. Ovaj put sam se odlučila za kupovinu Balzama za usne s medom i propolisom.

Kozmo kaže: "Balzam s medom i propolisom za osjetljivu, nadraženu i ispucalu kožu usana. Balzam s medom i propolisom za osjetljivu, nadraženu i ispucalu kožu usana. Balzam, obogaćen medom i propolisom te bademovim uljem, štiti i njeguje usne od vanjskih utjecaja kao što su vjetar, hladnoća ili sunce te dubinski hrani, vlaži i regenerira osjetljivu kožu usana. Namijenjen je svim uzrastima i tipovima kože. Ovaj proizvod poštuje okoliš i prirodu te sadrži eko certficirani konzervans, a ne sadrži parabene i formaldehide, silikone, umjetne arome i bojila."



Moj dojam:

Balzam dolazi u pakiranju od 7 ml za 15kn, možete ga kupiti u Kozmo drogerijama, možda i u nekom Konzumu. 
Moram napomenuti i možete to vidjeti na slici, da balzam proizvodi OLIVAL d.o.o.

Prvo što mi je palo na pamet je da bi ovaj balzam mogao biti jeftina zamjena za slavni Nuxeov Reve de Miel balzam. Nisam isprobala Nuxeov pa sam zato sam išla uspoređivati sastojke.

Naravno da nemaju identične sastojke ali ono što sam primjetila je da je Kozmov balzam prirodniji...

pa sam mislila: ~ Hm, med, propolis i vitamin E, još si i prirodan...ideš ti samnom :D ~


Kod svih Kozmovih proizvoda se može vidjeti dizajn sa čipkom što je meni simpatično jer volim jednostavna pakiranja ali ne i dosadna.


Do sada sam ga koristila prije spavanja u velikim količinama, ili prije izlaska iz kuće. Tu je problem posudice, pa ga ne nosim sa sobom.

Tekstura je lakša od Melemove(u posudici), masna ali vrsta 'lakše' masti, ne znam kako bih opisala. 


Miris je apsolutni med, ako ne volite takav miris preskočite jer se osjeti neko vrijeme ispod nosa (ovisno kakav vam je njuh). 

Moram priznat da su mi ujutro lijepše usnice nego nakon noći s Melemom (P.S.:uspoređujem s Melemom jer mislim da ga je dosta ljudi probalo pa da se lakše možete orijentirati)

Ostaje dosta dugo na usnama od izlaska van iz kuće nekih 1-2 sata (ako ne jedete, pijete ili ližete usne konstantno).

Lagan je na usnama, meni daje osjećaj sigurnosti i ugode što mi se do sada nije baš događalo s balzamima za usne.


Posudica je plastična, od tvrde plastike. Ne bi vam trebala puknut osim ako se razljutite i bacite svom snagom u pod, znam da se događa :D




I to bi bilo to... evo kako izgleda na usnama, običan je proziran, no došlo mi je da poslikam radi teksture iako se baš i ne kuži.


Zaključak: S obzirom na cijenu proizvoda i djelovanje dajem mu 5/5 jer je stvarno zaslužio.

P.S. Napravila sam Facebook stranicu ako me želite pratiti, možete kliknuti OVDJE ili sa strane u kartici


Jeste li probali koje proizvode by Kozmo, dojmovi?

2 komentara:

  1. Praise Jesus, pa ja pitam ljude jel te znaju da te malo stalkam :'D Ja polako odustajen od balzama u posudicama, nemogu ih se dočepat zbog noktiju ahahhah :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha evo sad možeš... E da ti nokti, kad ti pol balzama ostane pod njima :)

      Izbriši

Hvala na čitanju posta, svaki komentar je dobrodošao :)