Translate

petak, 5. veljače 2016.

Potrošeni proizvodi #4 ~ Fa, Aveo, Afrodita, Essence, Freeman...

Kao što sam najavila, donosim vam post o potrošenim proizvodima. Naravno to nisu svi proizvodi koje sam potrošila već oni koje sam sačuvala.
Odmah se bacam na proizvode :)
1. Alverde obiteljski šampon, jabuka papaja - dobar blagi šampon koji ne isušuje kosu spominjala sam ga u ljetnim favoritima ->OVDJE
2. Alverde repair šampon za obnavljanje kose, avokado i sheabutter - još jedan dobar šampon, malo bolje mi opere kosu nego obiteljski, u smislu da je škripavija, očekivala sam da će biti masniji ali baš suprotno. 
*Inače volim sve Alverde šampone jer su blagi prema kosi i vlasištu.
3. Terra Naturi šampon za obojenu kosu - željela sam ga isprobati pa da ga malo usporedim sa Alverde šamponima i nisam baš zadovoljna, dosta je gust skoro ko žele i nekako kao da je agresivniji. Možda isprobam neku drugu verziju osim  ove za obojenu kosu.
4. Dove kremasti sapun klasična verzija - u tušu mi je uvijek, uz gel za tuširanje, stoji i nekakav sapun i obično to je neki od Dove sapuna koje volim kada se osjećam da m treba još nešto osim gela, npr. leđa i prsa mi znaju biti masnija pa ih dodatno operem sapunom jer, ponekad, znam dobiti prištiće. Mrzim svoju kožu, osim na licu i na ostatku tijela mi je mješovita (noge suhe, leđa i prsni dio masni, a ostatak kao normalan :/ )
5. Dove go fresh gel za tuširanje rebalance, šljiva i još nešto - za moj ukus pre mastan, baš se ne osjećam čisto poslije tuširanja
6. Dusch das fruit and creamy voćni mix - jedan od omiljenih spominjala sam ga u ljetnim favoritima ->OVDJE
7. Young Derm tonik za masnu i problematičnu kožu - dobar tonik, sa visokim postotkom alkohola ali i sokom aloe vere. Samo zbog alkohola ga baš ne bi koristila cijelo vrijeme već povremeno ili u krizne situacije jer dobro smiruje upale.
8. Afrodita young and pure tonik za mješovitu do masnu kožu - vrlo dobar tonik ne uzrokuje dodatne komplikacije i nema alkohola pa se može koristiti svakodnevno više puta, detaljna recenzija ->OVDJE
9. Balea blagi gel za umivanje s vitaminima - uvijek u mojoj kupaonici, recenzija ->OVDJE
10. Byphasse micelarna otopina - odlična micelarna, skoro pa ista kao i hvaljena Garnier, ali meni mrvicu bolja i dobijete 100ml više... što vam više treba :)
11. Balea blazinice za otklanjanje šminke s očiju (bez ulja) - jako su me zanimale, ali jakooo peku za oči pa sam ih iskoristila za lice prije umivanja i nisu baš nešto, jer nisu previše natopljene i jako su tanke
12. Cien Aqua rich piling gel - dobar piling za dobru cijenu, recenzija ->OVDJE
13. Fa NutraSkin care and protect antiperspirant u stiku - dobro zadržava miris znoja, ali nekako je previše solaste teksture pa ako ga dugo nosite može nadražiti kožu.
14. Aveo Fresh and Clean antiperspirant roll on - dobar dezić za nisku cijenu, htjela sam usporediti Baleu i Aveo i Aveo je ispao ugodniji na koži, u zadržavanju miris su jednaki čak i u rangu s skupljim markama
15. Balea Active antiperspirant roll on - dobar ali nadraži kožu ponekad.
16. Nivea fresh nature antiperspirant roll on - vrlo dobar dezić,više mi je za ljetno doba jer je vodenast i lakši
17. Dove go fresh antiperspirant u stiku - uvijek u mojoj zalihi voljen miris i sama kvaliteta :)
18. Das gesunde Plus ulje čajevca - uvijek u mojoj kupaonici i stalno ga koristim bilo lokalno ili preko cijelog lica jer pomaže. Morati ću napraviti zasebnu recenziju jer stvarno ima puno detalja vezano za korištenje.
19. Balea Aqua serum - dobro poznat svima, recenzija ->OVDJE
20. Afrodita Oil Control matirajući serum - kremu sam isprobala i nije me baš oduševila, serum je puno bolji ali mislim da ga nema više u prodaji osim na webshopu. Ne matira predugo, ali je nježan prema koži.
21. Essence multiaction (NOVA) maskara - recenzija ->OVDJE
22. Essence multiaction (STARA) maskara - recenzija ->OVDJE
23. S.he stylezone tuš za oči crni - volim ga jer je dugotrajan, ima mali aplikator, prejednostavan za aplikaciju, prigodne cijene i dobar za svakodnevno nošenje
24. Maybelline lash sensational maskara - odlična, recenzija ->OVDJE
25. Freeman menta i limun clay mask za masnu kožu - odlična za upaljene bolne akne, ovo je već treća od Freemanovih maska koju sam isprobala, a imam i četvrtu za koju planiram recenziju :)
26. Čupko aloe vera gel - dobar za sve poslije epiliranja, brijanja, crvenila od sunca...što više reći

Za bilo kakva pitanja komentirajte :)


Što ste vi potrošili u zadnje vrijeme?

Broj komentara: 6:

  1. Huh baš si dosta proizvoda potrošila :D Ovaj balein gel za umivanje već odavno želim da probam al' nikako da dođe na red :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Koristila sam Lash Sensational maskaru i obozavam je! Favorit ovog posta :) Volela bih da isprobam Freeman-ove maske za lice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Freemanove maske su dobre samo pazi da je za tvoj tip kože :) ima ih i u vrecicama, kao manja pakiranja, pa ako bas nisi sigurna mozes uzeti da isprobas pa kasnije kupiti vece pakiranje :)

      Izbriši
  3. Bila si jako vrijedna :) našla sam par stvarčica koje nisam isprobala pa odmah stavljam na wish listu :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta, svaki komentar je dobrodošao :)