Translate

subota, 30. kolovoza 2014.

SMOKY eyeshadows palette by H&M

Gledajući svakodnevne postove prepune dekorativne kozmetike, odlučih i ja ubaciti jedan. Osobno, više volim i kupujem preparativnu kozmetiku zato što se držim onoga ~njegovana koža je lijepa koža~ ali bez obzira nema šanse da izađem iz kuće bez ijedne trunkice šminke. Jednostavno zato što nemam toliko samopouzdanja i to utječe na moje međudjelovanje s ljudima. 


Uglavnom da sada ne filozofiram, ovaj post će biti o paleti H&M sjenila koju sam kupila prije godinu dvije u Grazu. Svjesna sam da je H&M kozmetika došla i u Hrvatsku ali nisam imala priliku posjetiti ta mjesta tako da ne znam da li se ova paleta nalazi među njima.












Sama ambalaža ove palete sjenila je kompaktna i čvrsto zatvorena i mislim da bi preživjela nekoliko slabih padova (ali nećemo isprobavati). Sviđa mi se jer je prozirna pa ne trebate otvarati da bi vidli i odlučili se za nijanse koje čete upotrijebiti. U paleti se nalazi 5 nijansa od kojih su 4 lagano shimeraste(ali ja bih prije rekla metalik kada više zagrabite) u svakom slučaju imaju fine šljokice. I jedna je mat, ili bi trebala biti, jer mogu se vidjeti sitne sitne šljokice ali to samo ako se baš zablejite u to. 

NA SUNCU                                                  U SJENI       

NA SUNCU
U SJENI





































Inače ta mat nijansa mi je super za boju mojih obrva. Pigmentiranost nije baš spektakularna (usporedila bih sa essence mono sjenilima) ali same se boje vrlo lijepo zajedno daju ukomponirati. Najslabije pigmetirana je mat nijansa, a 1. i 2. su najjače pigmentirane. 

Evo sastojka na pozadini pakiranja:
Za bolji prikaz boja sam napravila jedan look, sa svim nijansama, gdje se bolje vide boje i pigmentiranost jer na ruci koža nije jednaka onoj oko očiju Nisam se mogla slikati na suncu jer mi oči užasno suze. Za ovaj primjer sam stavila Alverde bazu za sjenilo, koju stavljam tek toliko da mi zagladi kožu oko očiju.












Sjenilo mi je trajalo 3 sata bez nakupljanja na kapku, sa boljom bazom bi išlo do 5-6 h vjerojatno (ali opet ovisi o koži oko očiju). Sjenila se truse malo, ne toliko kao neka koja sam morala 2-3 puta brisati sa područja obraza i dobro se blendaju (bolje od nekih skupljih stvari koje imam) Cijena ovog proizvoda je bila oko 25 kn što je super za količinu proizvoda, a za kvalitetu je očekivano. Mislim da je to sve. 

Za kraj bih rekla da je ova paleta dobra s obzirom na cijenu, pogotovo ako ne koristite puno sjenila kao ja. 

Nadam se da vam se svidio moj prvi dekorativno-recenzijski post.

Jeste li probali neke od H&M proizvoda, koje su vaše preporuke? :D

4 komentara:

  1. Odgovori
    1. Ah da, možda imaju neke bolje proizvode, baš bi ih htjela isprobati :)

      Izbriši
  2. imas divne oci... paletica mi djeluje kao da nije dovoljno pigmentirana..mozda uz neku dobru bazu?! :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D. Istina da nije pigmentirana, ali s obzirom na kolicinu koja se dobije je ok. I ako bas ne zelite neki ubojiti look. Mislim da dobra baza ne bi bas previse pomogla, jedino za trajnost sjenila.

      Izbriši

Hvala na čitanju posta, svaki komentar je dobrodošao :)