Translate

petak, 3. travnja 2015.

Mjesečni favorit ~ AlpStories Melem za usne - Vanilija


Danas ću govoriti o mojem, neočekivanom, mjesečnom favoritu *AlpStories melemu za usne s aromom vanilije.

Da sad ne pričam o AlpStoriesu kao proizvođaču, kliknite na njihovu Web stranicu, koju moram pohvaliti. Vrlo je detaljna i što obožavam na stranicama kozmetičkih proizvođača je da imaju popis sastojaka proizvoda i detaljan opis proizvoda.
Idemo dalje...
AlpStories melem za usne je namijenjen za suhe, oštećene i ispucale usne, ali vi ga možete koristiti bilo gdje na tijelu. 
Dobivate 10 ml, za 39 kn.
Rok trajanja je otisnut na ambalaži.
Da ne duljim, evo mog dojma...
Dolazi u metalnoj posudici, kakvu ste mogli vidjeti kod "Zagrebačkog" melema. Samo mi se čini da je ova malo čvršća, tj bolje je oblikovana pa se lakše zatvara (ako to ima smisla). Voljela bih da je proizvod bliže vrhu posudice, a ne da je toliko utisnut jer je malo teško do njega ako imate dugačke nokte. 
Moram reći da sam se ugodno iznenadila sa ovim melemom što je razlog zbog kojeg je i moj mjesečni favorit. U početku mi je bilo teško otopiti ga na prstima jer su meni ruke uvijek hladne, ali vi kojima kola vrela krv u žilama nećete imati problema haha :D

Sada ga bez problema otapljam, i nanosim. Ono što sam primijetila kod ovog balzama za usne je da je odličan kao podloga ispod ruževa, nije mastan, nego je tipa mat balzama (ako se kužimo). Miris je ugodan, baš kao nekakvi vanili keksići :P
Na usnama je proziran.
Ako ga koristite preko noći, biti ćete zadovoljni sa rezultatima ujutro.
Moram priznat da je ovo najskuplji balzam za usne kojeg sam posjedovala, i jedan među najboljima. Ali svi znamo da se mogu naći i odlični balzami za manju cijenu. 

Za kraj bih rekla da ovaj balzam nije baš povoljan, ali nije niti pretjerano skup (ima ih puno kojima je cijena toliko nabijena, a ustvari su obični). Ali ako ga kupite i koristite samo ispod ruževa i preko noći, trajat će dugo i cijena će se definitivno isplatiti, vjerujem da ću se odlučiti na kupnju novog kada potrošim ovaj.
Dajem mu sveukupnu ocjenu 4.5/5.

*PR uzorak

- sve što je napisano o proizvodu je odraz vlastitog iskustva

Jeste li isprobali ove meleme za usne, jesu li i vas oduševili?

4 komentara:

 1. Meni je ovaj balzam bio odličan prvih mjesec dana , možda i manje i onda su mi se počele pojavljivati neke grudice u njemu i kad ga nanosim na usne također nanesem i njih pa izgledam kao da sam se najela nekih mrvica :D al dok se to nije dogodilo sam ga obožavala :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Šteta. Možda je to jer je na hladnom mjestu, ja se nadam da meni neće tak.

   Izbriši
 2. I meni je super, samo bi fakat trebao bit bliže vrhu xD

  OdgovoriIzbriši

Hvala na čitanju posta, svaki komentar je dobrodošao :)