Translate

srijeda, 18. ožujka 2015.

Mini New in #6 ~ p2, Balea, Freeman, Ebelin, Essence

Danas sam se odlučila na mali new in post jer sam kupila neke zanimljive stvarčice...

Ako već niste skužili po nekim od mojih postova, volim Alverde Clear piling/masku za lice, koju su nažalost povukli iz prodaje. Za opis te kliknite OVDJE
Zato sam sada u potraži na nešto slično i za oko mi je zapela Freeman enzimska/ananas maska, koju sam imala u manjoj verziji prije. Svidjela mi se jer ima zrnca kao piling pa nakon što mi na licu stoji 10-15 min mogu namočiti ruke i protrljati lice. Balea piling gel Acai berry, mi je došao iz Njemačke spletom okolnosti, kod nas ga nema, a i limited edition je pa ne bih rekla da će se pojaviti ovdje ako već nije, nažalost. Probala sam ga jednom za do sada i mogu reći da ima stvarno puno zrnca i zaista napravi temeljit piling.
p2 ruževe sam zaljubljena pa sam se odlučila za još nekoliko nijansa, Pure Color linija: 100 Oxford Street, 110 Place de la Concorde i Sheer Glam linija: 090 Sex and the City.


Isto tako sam dobila od najdražeg i p2 Glow Touch rumenilo u nijansi: 015 Touch of hibiscus (dobro je izabro) :D Jedva čekam da isprobam. 

I zatim neke od Ebelin make up četkica kojih, opet, nema u Hrvatskoj :( Mekane su ko duša. Više me zanima ova manja za korektirati, kao, dosta je mala i nemam niti jednu četkicu sličnu njoj. Druga je normalna za puder jer je prevelika za rumenilo, osim ako baš imate tak velike jagodice. I za kraj, maskara kojoj ću se uvijek vratiti Essence Multiaction. Odlična maskara za svaki dan, meni je najbitnije da mi se ne razmazuje i to pogotovo ispod obrva di mi trepavice diraju kožu.


Ako vas neki proizvod zanima možete u komentaru napisati, ali sigurno ću napraviti koju recenziju ili favorite vezane za ove proizvode :D

Jeste li imali priliku isprobati koje od ovih proizvoda?

4 komentara:

  1. Mene zanimaju kistovi najviše *_* Iako je sve prekrasno :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Nadam se da će i kod nas p2 doći jednom. Jednom mora.. ;) Ruževi predivno izgledaju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja isto, ruževi su super, hidratantni, pigmentirani (tamnije nijanse su bolje) i postojani... Di ćeš bolje :D

      Izbriši

Hvala na čitanju posta, svaki komentar je dobrodošao :)