Translate

četvrtak, 4. lipnja 2015.

Favorit svibnja ~ Ebelin powder brush


Ovomjesečni favorit mi za čudo nije preparativne namjene. Danas ću malo govoriti o Ebelin make up kistu za puder.

Ebelin je DMova marka znači samo se u njima mogu kupiti njihovi proizvodi.
Većina Ebelin make up pomagala JOŠ nije dostupna u Hrvatskoj, pa tako i ovaj kist. Ali ako imate priliku nabaviti što, kvalitetne su stvari i povoljne, a ovaj kist se stvarno ispati uzeti za cca 3€.
Prvo i osnovno sam izgled cijelog kista je vrlo lijep i po meni, izgleda skupo, i ima takav osjećaj u ruci(ako me razumijete).
Drška je čvrsta, za sada mi se nije odlijepila, ali imam ju tek par mjeseci.
Dlaka kod ovog kista je stvarno mekana, znam da ima mekanih kistova ali kod ovog je stvarno mekana. Za sada su mi tek 3-4 dlake otpale.
Vlakna su 100% sintetička.
Pakiran je u zgodnu gumenu presvlaku koju možete vidjeti-->OVDJE
U kojoj kasnije možete držati svašta, koristiti ju kao pernicu ili toaletnu torbicu.
Miris dlake kista kada sam ga otvorila nije bilo baš ugodan, zapravo starno gadan, no nakon 3 pranja je ispario. Ne znam jel samo meni većina make up kistova baš smrdi. :/
Sada glavni razlog zašto je baš ovaj kist moj mjesečni favorit...
Koristim ga prvenstveno za rumenilo. Nekima bi možda bilo prevelik, to sam i ja mislila ali sam pogriješila. S ovim kistom možete nanositi jako pigmentirana rumenila bez straha da će vam obraz izgledati kao da ste se sa prstima namaljali. I još nešto dobro što sam primijetila je da kada stavljam rumenilo, logično nakon tekućeg pudera i/ili pudera u kremi/prahu, da mi toliko nježno miluje obraz i ne skine sloj pudera kada prelazim njome preko obraza. To skidanje puder me posebno živcira kada imama upaljene prištiće ili ožiljke od istih po obrazima, jer onda ako sam već stavila puder da mi lice izgleda koliko toliko normalno, ne želim nazad otkriti te male gadosti. No budimo realni svaki kist će skinuti mali dio pudera zato ja tapkam s njome i onda par laganih poteza napravim da mi se izjednači sve kako hoću.

Na slikama možete vidjeti da sam ga slikala pored Bourjois rumenila, čisto radi usporedbe veličine glave. Inače su Bourjois rumenila dosta malog promjera pa je ovaj kist na prvi pogled prevelika, ali ga ja osobno mogu stavit sasvim normalno i s ovim kistom. 

Sve u svemu ocjenu ovom make up kistu dajem 4.5/5 kao omjer kvalitete i cijene, a ovaj -0.5 je zbog mirisa, ali ništa nije savršeno, zar ne...? :DD

Broj komentara: 6:

  1. Super izgleda, mene zanima kupi li puno proizvoda?
    Jedan savjet, piši kist umjesto četka. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha...zato mi je čudno to četka, nije mi palo na pamet jer je na engleskom brush pa je i hair brush i make up brush pa su mi prsti automatski pisali (idem to malo editirat fakat je previše :P), što se tiče kupljenja rumenila ili puder mogu reći da ne kupi puno (ali ja ga baš i ne silim), upravo zato ga volim koristiti za rumenila. Znam da sam s nekim kistovima imala problema sa pokupljanjem ( baš sam ih morala stisnuti i proći 10 puta po proizvodu), pogotovo sa Bourjois rumenilima, ali ovaj je od prve pokupio proizvod bez većeg siljenja...ako me razumiješ :DD

      Izbriši
  2. djeluje zbilja obecavajuce, takvih kistova nikad dovoljno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je odličan za cijenu, za nekog kome ne treba puno kistova, ovaj je multipraktik za puder u kamenu/prahu i rumenilo :D

      Izbriši
  3. Baš lijepo izgleda, mogao bi mi biti odličan za puder u prahu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I za to je dobar. Sve zavisi od osobe. Mozda se nekima ne bi svidio kao meni, zapravo mu je u teoriji namjena za puder u prahu, ali eto, ja ga vise za rumenilo koristim.

      Izbriši

Hvala na čitanju posta, svaki komentar je dobrodošao :)