Translate

nedjelja, 13. rujna 2015.

Favoriti ljeta 2015.

Malooo(malo više) kasnim s ljetnim favoritima, znam, znam....no nije ljeto još završilo, a ja ih nisam htjela pisati dok nisam bila sigurna.  Sada jesam i u nastavku pročitajte zašto su baš ovi proizvodi moji favoriti ovog ljeta :)
Prvo krećem sa tuširanjem i tuširalica favorit je Dusch das i to baš ova voćna jer je meni najbolja od svih, kremasta, mirisna (ne umjetan miris naranče i ostalog voće) miris se zadržava u kupaonici nakon tuširanja. Nije me isušila i po meni jedna od tuširalica sa boljim sastojcima za tu cijenu (12 kn, često na popustu).
Ono što nisam ovdje poslikala, a definitivni favoriti su mi Dove sapuni. Odlični su za tuširanje ljeti, ako imate mastan dekolte i zbog znojenja vam dođu mali prištići. Vidjet ćete više potrošenih kutija u nadolazećim potrošenim proizvodima ;)
Zatim imam i jedan šampon, a to je Alverde obiteljski šampon sa mirisom jabuke i papaje. Od prije 4-5 mjeseci sam se prebacila na Alverde šampone u potpunosti, prvenstveno jer nemaju silikone i vrlo su nježni. Napominjem da nisam koristila nikakve regeneratore ovo ljeto osim maske u nastavku. Ono što sam primijetila nakon samo par tjedana korištenja Alverde šampona je da mi je kosa kao bebina, pod to mislim da je mekana i glatka. Miris je ugodan, ne napadan i ne ostaje dugo u kosi. Ovaj obiteljski šampon pomaže pri rasčešljavanju kao što i obećaju, ali ako niste naučeni na bezsilikonske šampone velika je mogućnost da vam se neće svidjeti, potrebno je malo upornosti i naći sebi odgovarajuću vrstu bezsilikonskog šampona i koristiti ih neko vrijeme. 
Nemam nekih favorita što se tiče zaštitnih krema za sunčanje za tijelo ali mi se svidjela krema za lice Eucerin sun gel-krema oil control spf 30. Kupila sam ju kada je u Farmacia ljekarnama bio 30% popust, stvarno se isplatilo. Ono što je sigurno je da ova krema nije nimalo masna, brzo se upija, super podloga za šminku i ne ruli se kada dulje umasiravate. Namjenjena je koži sklonoj aknama što je moja itekako, a pritom i masna. Ne isušuje, solidno matira, no niti jedna krema ne može matirati cijeli dan ali ja to niti ne tražim. Nisam pocrvenila, lice mi je i ovako problematično pa pretpostavljam da mi nije pogoršala stanje. Sljedeće, Freeman maska za lice sa glinom, mentom i limunom. Lice mi je podivljalo i ne ne znam zbog čega. Imala sam dosta upaljenih prištića i to ne malenih. Moram reći da ova maska smanjuje bol od bolnih akna/prištića i smanjuje crvenilo. Ne isušuje, ja ju namažem malo deblje i ostavljam 15-20 min umjesto 10min kako piše.
LPM masku za kosu sa karite mlijekom i medom sam uspjela iskoristiti 4-5 puta još je malo ostalo. Moja kosa je duga i koristim ju na 3/5 kose. Nekome s kraćom kosom bi dulje trajala. Umjesto da ju koristim 3 minute kao što piše, držala sam ju po 1 sat, ponekad dulje. Preporučam bar 30 minuta jer čete tek onda vidjeti rezultate. Po meni je ovo hidratantna maska i ispucali vrhovi su na očigled manje vidljivi. Efekt traje nakon nekoliko pranja kose bezsilikonskim šamponom.
Antiperspirant/deodorant Secret key platinum power energy je dezić u kremi, izlazi kroz rupice. Štiti cijeli dan pošto sadrži aluminijeve soli. Miris je ugodan, puderasto parfemast i zadržava se dosta dugo. Nije me nairitirao, zato sam sretna, jer sam imala nekih fejlova sa nekim drugim dezićima. Ono što mi se sviđa je da se brzo upija i ne mrvi se za razliku od omiljenih Doveovih. 
Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty britvice su mi odlične jer sam se minimalno porezala s njima. Ja nikako sa brijanjem na zelenu granu, bez obzira na svakodnevni piling prije brijanja i hidrataciju nakon, uvijek se uspijem barem malo porezati. Bolje su mi od Bicovih miss soleil britvica (rozi sa cvjetićima, 3 oštrice) za usporedbu, ali su i malo skuplje no ja sam ih našla na sniženju za samo 19 kn.

Maybelline NY lash sensational, odlična maska, sve možete pročitati u recenziji -->OVDJE.
Catrice Made to stay smoothing lip polish, odlična nijansa, nažalost izbacili iz asortimana, još ih negdje ima pa ako možete ugrabite jer je dosta trajan na usnama, ja ga imam u nijansi 080 What's your Atti-Nude? i ta je nijansa savršena za svakodnevno naglašavanje usana. Ako su vam malo suhe usne ne naglašava tu suhoću niti ih isušuje.
Essence I love stage baza za sjenilo, kupljena jer nije bilo hvaljene Catrice u tom trenutku, a meni je trebala baza hitno. Nisam se razočarala, ne uvlači se u nabore pristojnih 6-9 sati ovisno o vanjskim temperaturama. Meni su kapci masni ko i cijelo lice samo da se zna. Ne pojačava intenzitet sjenila drastično ali je pristojna baza za pristojnu cijenu.
Essencova baza ide super sa quattro paleticom broj 15 most wanted koju su izbacili iz asortimana, a meni su nijanse super da ih nosim svaki dan kada idem nekamo. Najviše mi se sviđa roza nijansa jer odgovara mojim očima i predivno ih osvježava i izgledaju vrlo odmorno.
Bourjois Paris rumenilo 95 Rose de jaspe, odlično kada dođete preplanuli s mora, a inače se svjetlije puti i želite preplanulost naglasiti. Sadrži sitne šljokice/shimmer koje djeluju kao highlight. Sa takva rumenila imaju lagani miris ruže, ja svog imam skoro dvije godine i još nije izgubio miris. 

I to je to, nadam se da vam se sviđaju moji favoriti.

Koji su vaši?

2 komentara:

  1. Ja sam baš neki dan uhvatila jedan taj smooth lip od Catrice i baš mi je bio ljepljiv na usnama.. Jako lijepp izgleda, ali eto...možda je samo do mog pakiranja, ne znam

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu ljepljivi ali po menu dobra ljepljivost jer se drže na mjestu. Ne smetaju meni osobno kod govora ili slicno.

      Izbriši

Hvala na čitanju posta, svaki komentar je dobrodošao :)