Translate

nedjelja, 1. studenoga 2015.

[RECENZIJA] Afrodita Young & Pure osiježavajući tonik

Evo mene nazad, nisam baš bila aktivna u zadnje vrijeme počeo je faks pa mi je raspored sav zbrčkan i imam dosta za raditi kod kuće. Bez obzira na to isprobavam nove proizvode i danas vam donosim recenziju tonika kojeg sam skoro potrošila do kraja.

Već sam davno prije napisala recenziju 3u1 gela za čišćenje za lice, iz iste linije, za recenziju kliknite OVDJE.

Problem kod kupovine tonika je da sam se užasavala istih. Većina je prepuna alkohola, komedogena, prepuna svakakvih sastojaka kilometarskih imena i oni koji su dobri koštaju previše da bi toliko davala svaki mjesec samo za jedan proizvod preparative.
E tu dolazi ovaj tonik. Sasvim nešto drugačije. Moram priznati da su me na kupovinu potaknuli dobre riječi kolegica blogerica između ostalog.

Proizvođač kaže:
"Smiruje i vlaži kožu, vraća joj prirodni pH te pospješuje proces njenog obnavljanja. Sužuje raširene pore te pomaže u sprječavanju nastanka prištića i mitesera.
 - za normalnu do masnu kožu
 - bez parabena, parafina i silikona
 - non-comedogenic
 - deep hydrating
 - anti-imperfections


Sastojci:
Aqua, Niacinamide, Polysorbate 20, Hamamelis Virginiana Water, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Inositol, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Citric Acid, Parfum"

Moj dojam:
Prije svega opis moje kože:
Općenito imam kožu sa proširenim porama i puno njih začepljenih(ponajviše whiteheadsa/komedona). Većina tih komedona postane upaljena nakon nekog vremena (ali i potaknuta mojih kopkanjem). Koža mi je najviše masna, ali s vremena na vrijeme me neki uobičajeni proizvodi previše isuše.

Tonik dolazi u klasičnom pakiranju, sa čvrstim čepom. Mana je da kada se aplicira na blazinicu i bočica se nagne horizontalno pa nazad, kod tog vraćanja zna malo procuriti po tijelu bočice ali ništa drastično.

Miris je nježan i ne osjeti se na koži, ono što me oduševilo je da je ovaj tonik vrlo vrlo hidratantan što je meni i trebalo, nimalo ljepljiv. Upija se brzo i vidim da smiruje kožu ali ništa drastično kad se radi o aknama. Što se tiče smanjivanja pora, nisam primijetila neku razliku ali meni je draže da mi temeljito očisti zaostale nečistoće. Koristila sam ga ujutro pije dnevne kreme i navačer prije noćne, čak ponekad i usred dana ako nemam šminke. Nemojte očekivati neko matiranje ali dobro uklanja višak sebuma, čak i malo kontrolira njegovu produkciju. Ne začepljuje pore što je meni najvažnije!!! Po meni sastojci ovog tonika su odlični. Količinu od 200 ml čete platiti oko 40 kn i može se naći u većini prodavaonica koje drže veću količinu preparative.
Meni je trajao oko 1 mjesec i još malo je ostalo za cca 1 tjedan. Nisam ga štedila.

Stvarno sam zadovoljna ovim tonikom i sretna što sam se usudila na isprobavanje. Cijena je opravdana kvalitetom. Preporučam ga svima osim onima sa jako suhom i osjetljivom kožom. 
Ocjena 5/5.


Da li koristite tonike i koji je vaš najdraži, imate li preporuku za moju vrstu kože?




4 komentara:

  1. Imala sam ovaj tonik, ali nisam imala problema sa ambalazom. Stvarno mi je bio dobar, ali su dosli neki bolji poslije njega :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trenutno mi je na cekanju za isptobavanje Ziaja tonik manuka onaj zeleni. Pa cemo vidjet dal ce ispuniti ocekivanja

      Izbriši
  2. Ja sam dugo koristila Sebamed i bila sam zadovoljna, tako da isprobaj ako si u prilici <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako mislis na clear face liniju davno sam to htjela naruciti ali nisam jer mi se nije dalo cekat. Inace da ga ima za kupiti odmah bi isprobala. Hvala na preporuci mozda jednog dana :)

      Izbriši

Hvala na čitanju posta, svaki komentar je dobrodošao :)